Ексклюзиви
понеділок, 15 червня 2015 11:58

"Світ юрського періоду" побив рекорд зборів за перший уік-енд

"Світ юрського періоду" побив рекорд зборів за перший уік-енд

Фільм "Світ юрського періоду" досяг рекордного показника касових зборів за перший уік-енд прокату. Про це пише Business Insider.

В Північній Америці фільм в перші вихідні зібрав 204,6 мільйона доларів. За кордоном показник склав 307,2 мільйона доларів. Загальна сума, відповідно, досягла 511,8 мільйона доларів.

Це рекорд не тільки для виробника фільму, кінокомпанії Universal, але і найбільший показник у світовій кіноіндустрії. Раніше жодному з фільмів не вдавалося перевищити планку в 500 мільйонів доларів за перший уїк-енд по всьому світу. Фільм "Гаррі Поттер і дари смерті: Частина 2" зараз на другому місці з показником 483 мільйони доларів.

Один з останніх фільмів компанії Universal, випущений в квітні "Форсаж 7", зібрав у перший уїк-енд 147 мільйона доларів.

Касовий збір в перший уїк-енд є важливим показником в кінобізнесі. За допомогою нього передбачають прокатну долю фільму.

 
Зараз ви читаєте новину «"Світ юрського періоду" побив рекорд зборів за перший уік-енд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі