Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2012 13:23

Мінфін знищує українську книгу - експерт

Мінфін знищує українську книгу - експерт
Олександр Афонін неодноразово звертався до Мінфін щодо необхідності програми з популяризації української книги. Фото: nbuv.gov.ua

Учора Мінфін і ДПС оприлюднили свій намір знищити національну книгу, як заявляє президент Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів Олександр Афонін.

У підготовленому проекті змін до Податкового кодексу передбачено ліквідацію з 01.01.2013 року податкових пільг для української книги і друкованих ЗМІ.

Олександр Афонін у письмовому зверненні до всіх, кому небайдужа доля української книги, прокоментував ситуацію, що склалася.

"В умовах стрімкої моральної, культурної інтелектуальної деградації значної частини населення України Мінфін, на неодноразові звернення, пропозиції і вимоги Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів щодо необхідності термінової розробки і реалізації Державної програми популяризації української книги і читання, відповідав, що така програма "передчасна"! І от нарешті вони знайшли спосіб "радикально покращити" стан книги і читання в країні...", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Мінфін знищує українську книгу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі