неділя, 21 березня 2010 18:01

Михайло Горбачов видав заміж онуку

Михайло Горбачов видав заміж онуку

23-річна Анастасія Вірганська, молодша онука екс-президента СРСР, вийшла заміж за 24-річного піарщика Дмитра Зангієва. Дмитро працює в агентстві, яке рекламує в Росії Louis Vuitton, Max Mara Fashion Group.

20 березня до московського ресторану "Большой" приїхав наречений. Він з однокурсниками прикрашав залу трояндами.

Анастасія приїхала на чорному мерседесі близько восьмої вечора. Була одягнена в класичну білу сукню. Фату притримували подружки. В кінці вечора Настя переодягнула сукню, замінивши її на легкий коктейльний наряд. Напередодні весілля вона кардинально змінила імідж. Перефарбувала біляве волосся і стала шатенкою.

Привітати сімейну пару з подією приїхало 50 гостей, артистів серед них не було.

"Були тільки найближчі родичі та друзі. Запросили дідуся Насті, Михайла Горбачова. Він сказав нам перший тост і перше "гірко". Журналістів не запрошували. Ми не публічні люди, не хочемо шуму навколо особистого життя" - каже наречений Дмитро Зангієв.

Сестра Ксенія Вірганська з чоловіком – екс-директором співака Авраама РуссоДмитром Пирченковим танцювали до ночі. Молодята святкували до ранку разом з друзями. Воно їм обійшлося в мільйон рублів.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Горбачов видав заміж онуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі