пʼятниця, 09 жовтня 2020 00:45

Меріл Стріп та Ніколь Кідман відсвяткували випускний
4

Перші кадри мюзиклу "Випускний"
Фото: Twitter
Перші кадри мюзиклу "Випускний"
Перші кадри мюзиклу "Випускний"
Перші кадри мюзиклу "Випускний"

Стрімінговий сервіс Netflix показав перші кадри мюзиклу "Випускний" з зірковим складом: Меріл Стріп, Джеймс Корден та Ніколь Кідман. Фільм створений за сценарієм однойменного бродвейського мюзиклу 2016-го.

Два театральні актори беруть участь у провальному мюзиклі про колишню першу леді Елеонору Рузвельт. Критики рогромили постановку. Після таких рецензій кар`єра обох закінчена. Шукають привід зайнятися благодійністю, щоб повернути славу. Дізнаються про школярку Емму. Їй не дозволили прийти на випускний з дівчиною. Актори-невдахи їдуть в Індіану, щоб влаштувати для лесбійок-тинейджерів найкраще свято закінчення школи, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли фільм про видатних хокеїстів українського походження

Спочатку роль коханки головної героїні мала зіграти співачка Аріана Гранде. Покинула проект через свій світовий тур Sweetener. Очікується, що все ж зможе виконати один з саундтреків "Випускного".

Режисером став Райан Мерфі. Раніше зняв музичну комедію про підлітків "Хор", але більш відомий за горрором "Американська історія жахів". Також тему ЛГБТ висвітлює у серіаі "Поза". За "Випускний" та ще декілька проектів для Netflix отримав $300 мільйонів.

Прем`єра запланована на 11 грудня.

Сценарій мюзиклу заснований на реальній історії 2010-го. Дівчина на ім`я Констанс Макмілен навчалась у школі округу Ітавамба, міста Фултон, штат Міссісіпі. Їй не дозволили прийти на випускний з дівчиною та вдягнути чоловічий смокінг. Через скандал свято взагалі відмінили. Констанс подала в суд. Шкільну адміністрацію визнали винною у порушенні прав дітей. Дівчину підтримали рок-гурт Green Day, колишній учасник гурту `N Sync Ленс Бас та телеведуча Кет Кора.

Зараз ви читаєте новину «Меріл Стріп та Ніколь Кідман відсвяткували випускний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі