понеділок, 30 жовтня 2017 14:14

"Мені лестить, що Україна мене боїться"

"Мені лестить, що Україна мене боїться"
Андрій Кайков, uznayvse.ru

До бази центру "Миротворець" внесли учасників російського телешоу "6 кадрів" Едуарда Радзюкевича, Мирославу Карпович, Галину Данилову, Сергія Дорогова й Андрія Кайкова. 16 жовтня у Севастополі актори гастролювали з виставою "Любовний приворот".

"Я не був у Криму з 1991-го. Там просто висіла афіша з моїм обличчям . Приїжджали колеги з "6 кадрів", писали мені з Ялти. Куди вони ще їздили, я не знаю", - сказав Едуард Радзюкевич.

"У мене в Україні прем'єра фільму "Мир вашому дому". Націоналісти обурились, що російські актори в ньому грають, що я був недавно в Криму. Вирішили закрити мені в'їзд у країну. Мені наплювати на це, ставлюся з іронією, - каже Андрій Кайков. - Пишаюся, що потрапив в один ряд з поважними людьми. Мені лестить, що ціла держава мене боїться".

Стрічку "Мир вашому дому" 2017 року знімали частково за підтримки Держкіно. Головну роль зіграв російський актор Євген Князєв. 2014-го підписав звернення російських діячів культури на підтримку дій президента РФ Путіна в Криму. СБУ не внесла Князєва до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор з українського фільму потрапив до "Миротворця"

Центр "Миротворець" створили 2014 року. Досліджує злочини, які загрожують національній безпеці України. Центр використовує відкриті джерела - інтернет, друковані видання, публічні виступи тощо. До бази "Миротворця" потрапляють люди, які незаконно порушують кордони України в Криму, військові ЛДНР, акредитовані журналісти невизнаних республік. Надає інформацію ЗСУ, СБУ, МВС України. За останній рік Держприкордонслужба України заборонила в'їзд російській співачці Надії Бабкіній, журналісту Анатолію Вассерману, актору серіалу "Бригада" Павлу Майкову, голлівудському актору Стівену Сігалу.

Зараз ви читаєте новину «"Мені лестить, що Україна мене боїться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі