Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 12:23

Marvel не хоче поширювати іграшки жіночих персонажів

Marvel не хоче поширювати іграшки жіночих персонажів
Керівник Marvel був проти активного поширення іграшок жіночих персонажів Фото: Come

Керівник Marvel Entertainment Isaac Perlmutter був проти активного поширення іграшок жіночих персонажів всесвіту Marvel.

Таке повідомили джерела у самій студії, зазначає Indiwire.

2015-го Isaac Perlmutter прийняв рішення істотно скоротити виробництво товарів, пов'язаних із Чорною Вдовою. Спираючись на власний досвід в іграшковому бізнесі, він був переконаний, що продукти із супергероїнею не продаватимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вартові галактики": про що зніматимуть третю частину

Скарлет Йохансон уперше зіграла Чорну Вдову 2010-го у фільмі "Залізна людина 2", однак її персонаж отримав свою іграшкову фігурку лише за 2 роки, коли Чорна Вдова стала частиною "Месників".

Разом із тим 2015 року в іграшковій версії ключової сцени фільму "Месники 2: Ера Альтрона" замість персонажа Чорної Вдови представили Капітана Америку.

Також з-поміж товарів, заснованих на всесвіті Marvel, відсутні ті, що представляють Гамору із "Вартових галактики", яку зіграла Зої Салдана.

Британська студія Framestore опублікувала відео, в якому показала процес створення комп'ютерної графіки для фільму "Вартові Галактики 2".

Зараз ви читаєте новину «Marvel не хоче поширювати іграшки жіночих персонажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі