Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2017 21:46

"Вартові галактики": про що зніматимуть третю частину

"Вартові галактики": про що зніматимуть третю частину
"Вартові галактики": про що зніматимуть третю частину. Фото: youtube.com

Кінорежисер Джеймс Ганн дав згоду на роботу над третьою частиною пригодницької саги "Вартові галактики". Працюватиме також і над сценарієм фільму.

Про це написав у своєму Facebook.

Перша частина вийшла у 2014 році. Друга вийде в прокат 4 травня. Обидві стрічки зняв Джеймс Ганн.

У фільмах знімаються Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батіста. Двох персонажів озвучили Бредлі Купер та Він Дизель. Фільми стали частиною кіновсесвіту Marvel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вартовий галактики" подарував дружині обручку за чверть мільйона доларів

"Згадуючи про історію невдалих голлівудських трилогий, точно знаю, що не хочу ставати частиною цієї "ганебної традиції". Коли потім режисерам доводиться прикидатися, що третього фільму не існує. Моя любов до персонажів цієї саги глибше, ніж можуть уявити собі фанати. У більшості нових фільмів Marvel останніх десяти років дія відбувалася перед вже показаними у попередніх частинах подіями."Вартові Галактики-3" стануть справжнім продовженням. Ця частина допоможе перенести нових і старих героїв Marvel в наступні десять років і далі", - написав Ганн.

Герої "Вартових галактики 2" повинні будуть розгадати таємницю походження Пітера Квілла і дізнатися, хто його батько. Перша частина вийшла в 2014 році і зібрала в світовому прокаті більше $ 770 мільйонів. Альбом з саундтреком до фільму "Вартові Галактики" - "Ульотний мікс. Частина I / Awesome Mix. Vol.1 "став платиновим і був номінований на музичну премію GRAMMY.

Зараз ви читаєте новину «"Вартові галактики": про що зніматимуть третю частину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі