понеділок, 25 червня 2018 21:45

"Марк+Наталка": популярний ситком перезнімуть з новими героями

"Марк+Наталка": популярний ситком перезнімуть з новими героями
Виконавцы головних ролей Марк Дробот і Наталка Кобізька тримають уламки тарілки, які традиційно розбивають на початку зйомок. Фото: прес-служба

Канал ICTV працює над випуском оновленої версії легендарного українського ситкому "Леся+Рома". Новий серіал матиме назву "Марк+Наталка" і вийде на екрани восени цього року.

Головні ролі у ситкомі отримали українські актори Марк Дробот і Наталка Кобізька.

Творці серіалу прийняли рішення назвати героїв оновленого серіалу іменами акторів, які виконують ці ролі.

За сюжетом, головні герої живуть разом, кохають одне одного й намагаються розібратися з проблемами, що виникають ледь не на кожному кроці. Ситком побудований за принципом підглядування: глядач бачить реальних героїв і слідкує за тим, як ці двоє закоханих винаходять свій рецепт сімейної ідилії.

Ситком "Леся+Рома" виходив з 2005 по 2008 рік з Ірмою Вітовською та Дмитром Лалєнковим у головних ролях. Це адаптація франко-канадського проекту Un gars, une fille ("Хлопець, дівчина") про стосунки між чоловіком і жінкою.

Цього року канал ICTV вирішив перезапустити проект, підлаштувавши його до нових українських реалій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярний серіал переходить на українську мову

Актриса київського "Молодого театру" Ірма Вітовська в фільмі "Брама" зіграла жительку Чорнобильської зони відчуження. Сценарій написали за п'єсою львівського драматурга Павла Ар'є. Фільм вийде 26 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Марк+Наталка": популярний ситком перезнімуть з новими героями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі