пʼятниця, 11 травня 2012 19:58

Марія Яремчук співатиме на "Новій хвилі" пісню Івасюка

Автор: Фото: Ольга Камєнєва
 

Дочка Назарія Яремчука 19-річна Марія Яремчук, яка представлятиме Україну на Міжнародному співочому конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі 24-29 липня, підбирає репертуар для виступу.

Під час участі у шоу "Голос країни" дівчина познайомилася з продюсером Андрієм Французом і зараз він допомагає співачці підготуватися до виступу у Юрмалі.


"Поки що до 20 травня підбираємо репертуар. Від нього залежать 80 відсотків успіху. Шукаємо світовий хіт, хіт України і власний хіт. З українських пісень це буде пісня Івасюка однозначно, тому що Мозговий та Івасюк — мої улюблені композитори. Хотілось би заспівати "Лиш раз цвіте любов". Вона мені дуже подобається, - розповіла дівчина Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана на "Євробаченні" даруватиме шоколадки зі своїм напівоголеним фото

Поки що Марія заклопотана екзаменаційною сесією - навчається в Академії естрадно-циркового мистецтва.

"Щодня по кілька заліків. Дуже важко. Займаюся вокалом щодня. А підготовка серйозна до конкурсу почнеться після того, як будуть пісні", - сказала вона.

Марічка ще не знає, в якій сукні виступить на "Новій хвилі": "Сукню будуть шити в Юрмалі. У них свій дизайнер. Але такі вимоги конкурсу, що треба прислухатися до того, що кажуть професіонали. Я вередувати не збираюся. Але хотілося б обирати й самій. Сукня — це як пісня і як людина. Є на все доля. Навіть на сукню. Я іноді можу побачити річ на вітрині і знати, що це моє. Куплю, скільки б це не коштувало. Кольори сприймаю всі. Але дуже не люблю, коли багато блискіток і квіточок. Я консерватор в одязі. Навіть весільне плаття я буду собі підбирати максимально просте, щоб воно якомога гарніше підкреслювало мене і якомога менше пафосу було в плані квіточок. Сподобалася сукня Кейт Міддлтон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На тому конкурсі все нечесно й усе вже куплено"

Дівчина зізнається, що дуже хвилюється перед кожним виступом на сцені, хоча в дитинстві такого страху не мала.

"Змалку тільки чекала — коли вже на сцену. Якщо я була в кінці концерту — то це мука. Мені треба було вже на сцену, срочно. В дитинстві ніколи не переживала. Зараз на сцені просто себе з'їдаю. Переживаю за кожен момент", - додала Марія Яремчук.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук співатиме на "Новій хвилі" пісню Івасюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі