понеділок, 25 листопада 2013 17:35

Магазини вже пропонують "Усе для революції"

В інтернеті починає з'являтися перша реклама з використанням теми Євромайдану. "Усе для революції" - пропонує платне оголошення в соцмережах.

Такий творчий підхід застосував інтернет-магазин. Під усім, потрібним для революції, мають на увазі намети, спальники, килимки, теплий одяг, ліхтарі, походовий посуд, газові пальники тощо.

 

На сторінці самої крамнички написано, що продавець надає знижку всім, хто прямує на Євромайдан.

З публікації на їхньому сайті, щоправда, не зрозуміло, чи знижки стосуються всієї продукції, чи тільки перерахованої в "революційному" списку: "... теплі шкарпетки, фліс та все, що може знадобитися для таборування".

 

Магазин із мандрівною назвою "Перекотиполе" закликає: "Поспішайте приєднатися до протестних рухів країни, а ми допоможемо зі спорядженням".

Нагадаємо, після того як засновник товариства Prostoprint Денис Олейніков почав друкувати сувенірни з написом "Спасибо жителям Донбасса", його фірму накрила хвиля перевірок, і сам власник разом зі сім'єю отримав політичний притулок у Чехії.

Кілька місяців тому Олейніков на своїй сторінці в соцмережі зізнався, що хоче відкрити в Україні роздрібні магазини з товарами, яких нема на нашому ринку. Навіть опитував, яких закордонних харчів найбільше бракує українцям.

Зараз ви читаєте новину «Магазини вже пропонують "Усе для революції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути