вівторок, 13 вересня 2011 14:41

Мадонна в Торонто показала свою нев'янучу красу
13

Фото: Фото: Reuters

Мадонна їздить по всьому світу в рамках промо-туру своєї нової картини W.E Зовсім нещодавно поза конкурсом картину показували на Венеціанському кінофестивалі. Тепер стрічка доїхала і до Торонто, де в ці дні проходить найбільший міжнародний кінофестиваль.

Фільм присвячений історії кохання британського монарха Едварда VIII (його грає Джеймс Д'Арсі) і розлученій американці Волліс Сімпсон (Андреа Райзборо), заради якої Едвард відмовився від престолу. Паралельно розвивається сучасна історія: у Нью-Йорку Воллі Вінтроп (Еббі Корніш) все більше цікавиться романтичною історією, яка сталася півстоліття тому, і починає власне розслідування. З'ясовується, що в сімейному житті Волліс і Едварда було не все так гладко.

З усієї команди проекту підтримати режисера, сценариста і співпродюсер приїхали тільки Еббі Корніш та Андреа Райзборо, виконавиці головних ролей.

Мадонна не зрадила собі на вечірній прем'єрі, з'явившись на червоній доріжці в чорній сукні з локонами в стилі старого Голлівуду. Шанувальники шаленіли, незважаючи на те, що критики зустріли картину досить прохолодно. Мадонна охоче роздавала автографи і фотографувалася з фанатами. Серед шанувальників, які зібралися заради приїзду зірки, виявився один чоловік на ім'я Донарама. Він був переодягнений в костюм, який нагадував один з концертних костюмів Мадонни.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна в Торонто показала свою нев'янучу красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі