середа, 07 березня 2012 16:27

Львів'яни відстоюють своє право ходити тротуаром

"Я паркуюсь, як ідіот" - наклейка такого змісту з'явилася на неправильно припаркованому авто у центрі Львова. Її сфотографував і розмістив у соціальній мережі Facebook студент Левко Стек.

"Фото зробив сьогодні на Костюшка. Джип повністю перегородив тротуар. Люди ледь пропихались повз, щоб не вийти на дорогу", - підписав фото.

Хлопець є учасником групи "Дайте пройти", створеної у мережі. Молодь обговорює, як боротися з автомобілями, які паркуються на тротуарах у центрі міста. Виставляють фотографії порушень.

"Нас дістало, що вузькі тротуари львівських вулиць перегороджені автомобілями. Ми хочемо ходити відведеною нам пішохідною частиною вулиць, не ризикувати своїм життям і життям свої дітей, і не порушувати правила дорожнього руху", - пояснюють засновники групи.

Мар'ян Боровець пропонує розписувати такі авто спреями. Сам лишив напис на вантажівці "Я не вмію паркуватись".

Користувачі Facebook розробили дизайн найклейок, які планували ліпити на автомобілі. У червоному колі мав бути розміщений напис "Мені плювати на всіх! Паркуюсь де хочу!". Проте хто розмістив наклейку на джипі на вулиці Костюшка — невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни відстоюють своє право ходити тротуаром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути