вівторок, 14 серпня 2012 10:46

Луганська облрада каже, що не призначала напівголу дівчину в.о. директора музею "Молода гвардія"

Луганська облрада каже, що не призначала напівголу дівчину в.о. директора музею "Молода гвардія"
Фото: vk.com

Луганська обласна рада стверджує, що не призначала в.о. директора музею "Молодої гвардії" (місто Краснодон) Олену Чорну, відому відвертими фото з соціальних мереж. Про це повідомила прес-секретар обласної ради Олена Бугаєць, коментуючи інформацію, яка з'явилася в ряді ЗМІ про те, що О.Чорна виконує обов'язки керівника музею.

"Музей "Молодої гвардії" - комунальна установа обласної ради. У зв'язку з цим директора з приставкою в.о. призначає голова обласної ради Валерій Голенко своїм розпорядженням. Відносно О.Чорної такого розпорядження не було. Вона жодного дня не працює в музеї, та інформація, що з'явилася в ЗМІ, не відповідає дійсності", - сказала О.Бугаєць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров знизив плату за вхід до Києво-Печерської лаври з 50 грн до 3 грн

Разом з тим вона зазначила, що насправді посаду в.о. директора музею займає Наталія Ніколаєнко, яка довгий час пропрацювала там заступником директора з наукової роботи.

Як повідомлялося раніше, виконуючою обов'язки директора музею "Молодої гвардії" в Краснодоні (Луганська обл.), нібито, була призначена Олена Чорна замість Анатолія Нікітенко, який не може керувати музеєм за станом здоров'я. О.Чорна відома в інтернеті завдяки відвертим фотографій, які вона викладала на свої сторінки в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Луганська облрада каже, що не призначала напівголу дівчину в.о. директора музею "Молода гвардія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі