середа, 16 серпня 2017 10:53

Лободу знову не пустили на концерт в Одесі

Лободу знову не пустили на концерт в Одесі
В Одесі вдруге за рік відмінили концерт співачки Світлани Лободи. Фото: Факти - ICTV

Світлана Лобода відмінила концерт, який мав відбутися в Одесі 3 вересня. Організатори отримали від місцевих активістів повідомлення, що зірвуть виступ співачки.

Про це своїй сторінці написав один із організаторів Артем Вознюк.

"З моменту початку рекламної кампанії стали надходити прямі погрози влаштувати безлади і звезти до Одеси групи іногородніх для вчинення протиправних дій щодо жителів і гостей міста. Ці люди називають себе патріотами й активістами. Я назвав би це шантажем і свавіллям. У цій обстановці погроз, а значить небезпеки для одеситів, розуміючи стурбованість губернатора і глави поліції Одеської області, ми змушені скасувати це свято", - написав Вознюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта відмінила концерти в Криму

Наприкінці травня в Одесі із петардами та димовими шашками вже вимагали скасувати концерт Лободи. Мітингувальники просили "зупинити виступ та вигнати виконавицю, бажано з позбавленням її громадянства України".

Для забезпечення порядку на місце події прибули чимало правоохоронців. Також було два повідомлення про нібито замінування клубу "Ібіца", де мала виступити артистка. У підсумку концерт Лободи скасували.

На початку червня влада Одещини виступила проти концерту Світлани Лободи у місті. Відповідний пост розмістив у соцмережі глава Одеської ОДА Максим Степанов. Він нагадав, що Лобода виступала у Кремлі, на російському "Першому каналі", на весіллях і вечірках російських олігархів, пише ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Лободу знову не пустили на концерт в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі