Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 21:45

Лідер Radiohead презентував альбом, фільм та книгу

Лідер Radiohead презентував альбом, фільм та книгу
У сольній музичній кар'єрі Том Йорк часто записує саундтреки до фільмів. nme.com

Лідер англійського гурту Radiohead Том Йорк презентував сольний альбом. Платівка отримала назву Anima. До релізу увійшло 9 композицій. Це 3 сольний альбом лідеру Radiohead.

Том Йорк планує випустити реліз і у вигляді CD-диску. Презентація відбудеться 19 липня. Крім того англієць опублікує книгу з лірикою і "дивними малюнками". Її створили художник Стенлі Донвудом та сам Йорк під псевдонімом Dr.Tchock.

У підтримку альбому на платформі Netflix вийшов однойменний фільм, режисером якого виступив оскароносний Пол Томас Андерсон. Том Йорк заснув у вагоні метро, після чого не зміг вибратися. Музикант потрапив до сюрреалістичного світу, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Korn присвятили альбом числу 13

Англійський гурт Radiohead визнається музичними фанами однією з найсумніших груп. У 2017-му комітет Канадської національної дослідницького ради зробив спробу науковим методом виявити найдепресивнішу пісню колективу. За їхніми даними це композиція High and Dry з 2 альбому музикантів Pablo Honey.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Radiohead презентував альбом, фільм та книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі