Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2012 10:53

Прооперований Леонід Бронєвой почав приймати відвідувачів

Прооперований Леонід Бронєвой почав приймати відвідувачів
Фото: leonid.org.ua

До російського актора Леоніда Бронєвого, якого напередодні прооперували в київському міському Центрі серця, сьогодні почали пускати відвідувачів. "У актора вже були колеги по театру, він спілкується зі знайомими та близькими очима, жестами", - повідомив журналістам головлікар центру Борис Тодуров.

До Києва сьогодні прибули московські медики, які провели з українськими колегами консиліум з приводу лікування Бронєвого, додав він.

"Можливо, в четвер ми приберемо інтубаційну трубку, актор зможе розмовляти через день-два, це за оптимістичними прогнозами", - сказав головлікар. Він повідомив також, що медики не мають наміру поки транспортувати знаменитого пацієнта для подальшого лікування до Москви. "До того моменту, поки Леонід Бронєвой не пройде повний курс реабілітації і не буде транспортабельним, він буде лікуватися в нашому Центрі серця", - сказав Тодуров.

Нагадаємо, Броньового госпіталізували в Київський міський центр серця з підозрою на інфаркт у вівторок, 18 вересня. Після обстеження лікарі встановили діагноз - інфаркт міокарда.

Зараз ви читаєте новину «Прооперований Леонід Бронєвой почав приймати відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі