субота, 27 квітня 2019 21:45

Леонардо Ді Капріо зіграє у фільмі оскароносного мексиканського режисера

Автор: foreignpolicyi.org
  Леонардо Ді Капріо може отримати центральну роль у нуарному фільмі Гільєрмо дель Торо "Алея кошмарів"
Леонардо Ді Капріо може отримати центральну роль у нуарному фільмі Гільєрмо дель Торо "Алея кошмарів"

Американський актор Леонардо Ді Капріо може зіграти у фільмі мексиканського режисера Гільєрмо дель Торо "Алея кошмарів". Це екранізація нуарного роману американського письменника Вільяма Ліндсі Грешема. Ді Капріо веде перемовини щодо головної ролі шахрая Стентона Карлайла.

Стентон Карлайл тривалий час працював карнавальним фокусником, але згодом вирішує зайнятися більш прибутковою справою. Об'єднує зусилля із психіатром Ліліт Ріттер. Разом вони починають переконувати багатіїв, що Стен уміє розмовляти з мертвими, за сюжетом.

Роман "Алея кошмарів" був написаний 1946 року. Перша екранізація книжки вийшла за рік - головну роль зіграв Тайрон Павер. 2010-го в Лос-Анджелесі поставили мюзикл на основі твору, а 2012-го вийшов графічний роман.

Початок знімального процесу нової кіноадаптації заплановано на осінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина Толкіна виступила проти фільму про нього

Останній на сьогодні фільм за участі Леонардо Ді Капріо - "Легенда Г'ю Гласса" - вийшов у прокат три з половиною роки тому. За цю роль актора відзначили премією "Оскар". Наступна стрічка з Ді Капріо - "Одного разу в Голлівуді" Квентіна Тарантіно. Прем'єра відбудеться 8 серпня.

Гільєрмо дель Торо є режисером таких фільмів, як "Хеллбой", "Лабіринт Фавна", "Тихоокеанський рубіж". Торік за фантастичну драму "Форма води" отримав дві премії "Оскар" - у номінаціях "найкращий фільм" і "найкраща режисерська робота". Загалом картину відзначили чотирма статуетками. Також дель Торо - співавтор трилогії романів про вампірів "Штам".

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо зіграє у фільмі оскароносного мексиканського режисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі