субота, 21 серпня 2021 14:22

Легенди року анонсували дату нового альбому

Легенди року анонсували дату нового альбому
17-й альбом британських металістів Iron Maiden називається Senjutsu. З японської це перекладається як "тактика".Фото: wikipedia.org

Британські металісти Iron Maiden презентували новою композицією Stratego зі свого майбутнього альбому Senjutsu. Реліз платівки відбудеться 3 вересня. Засновник і басист групи Стів Гарріс написав пісню спільно з гітаристом Яніком Ґерсом. Stratego став вже другим оприлюдненим синґлом з сімнадцятого альбому, після того, як в липні колектив представив The Writing On The Wall. Очікується, що всього в Senjutsu увійдуть десять треків, загальна тривалість яких складе 82 хвилин. На обкладинці незмінний талісман Iron Maiden монстр Едді зображений у вигляді японського середньовічного воїна самурая.

"Senjutsu записали ще на початку 2019 року, - розповідає фронтмен Iron Maiden Брюс Дікінсон. - Треки різноманітні, і деякі з них довгі. Дві-три пісні явно відрізняється від нашого звичайного стилю, і я думаю, це здивує фанатів групи - в хорошому сенсі, звичайно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарні рокери випустили нову пісню після років тиші

Учасники Iron Maiden відомі не лише як піонери британського геві металу. Шрифтову емблему гурту розробив басист Стів Гаріс, який до музичної кар'єри працював креслярем у архітектурному бюро. В молодості рокер грав за юнацький склад футбольного клубу "Вест Гем Юнайтед", за який зараз виступає українець Андрій Ярмоленко. Одного разу Iron Maiden провели товариський матч з німецькою групою Scorpions. Гра закінчилась з рахунком 1: 1.

Вокаліст Iron Maiden Брюс Дікінсон у вільний час пілотує "Боїнг-757". Влітку 2006-го під час військового конфлікту Ізраїлю з терористами "Хезболлах" Дикінсон вивіз з бейрутського аеропорту 200 британських підданих. Також співак відомий як професійний фехтовальщик та автор багатьох документальних фільмів для телебачення. На каналі Discovery він керував танком Т-34. Цю одну з найкращих бойових машин Другої світової 1940-го розробили в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Легенди року анонсували дату нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі