вівторок, 30 серпня 2016 17:05

Легенда джазу дасть концерт в Україні

Легенда джазу дасть концерт в Україні

Американський джазовий піаніст і композитор Чік Коріа дасть концерт у Києві. Подія відбудеться в рамках фестивалю EQUI Jazz Fest 10 вересня на території заміського комплексу Equides Club.

Коріа вважають одним із піонерів напрямку ф'южн. Вплив його творчості відчутний у таких музичних напрямках, як пост-боп, латинський джаз, фрі-джаз, авангард-джаз. Чик Коріа - віртуоз гри на клавішних інструментах із своєрідною манерою. Він розкрив нові можливості електроінструментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джазовий фестиваль триватиме 2 дні

З 15:00 публіка зможе взяти участь у всіх фестивальних заходах. Концерт розпочнеться о 17:00. В програмі EQUI Jazz Fest — виступи гітариста-віртуоза Енвера Ізмайлова і бенду Jazz in Kiev.

Захід планують проводити щорічно. Гостей чекають тест-драйв автомобілів. Показові виступи з конкуру, прокат коней і уроки їзди верхи, інтерактив від партнерів фестивалю. На території клубу працюватиме driving range — спеціальне тренувальне поле для гри в гольф.

Нагадаємо, українські зірки заспівали про любов до Батьківщини, привітавши Україну з 25-річчям незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Легенда джазу дасть концерт в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі