понеділок, 04 листопада 2019 21:45

Леді Ґаґа зіграє головну роль у фільмі про династію Гуччі

Американська співачка й актриса Леді Ґаґа зіграє у фільмі про онука засновника модного бренду Gucci Мауріціо. В основі сценарію — книга американської журналістки Сари Гей Форден "Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності".

Автор: REX / Shutterstock
  Співачка Леді Ґаґа зіграє вбивцю Мауріціо Гуччі у фільмі Рідлі Скотта
Співачка Леді Ґаґа зіграє вбивцю Мауріціо Гуччі у фільмі Рідлі Скотта

Дім моди Gucci заснував італійський бізнесмен і дизайнер Гуччо Гуччі 1921 року у Флоренції. 1983-го президентом компанії став його онук Мауріціо. Разом із дружиною Патрицією виховував двох доньок. Після 12 років шлюбу кинув її заради молодої коханки. 1991 року подружжя Гуччі офіційно розлучилося.

Патриція не пробачила зраду і замовила вбивство колишнього чоловіка. Кілер розстріляв Мауріціо на сходинках його офісу 1995-го. Суд призначив леді Гуччі 26 років ув'язнення. 2016-го її достроково звільнили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер "Богемної рапсодії" зніме фільм про гурт Bee Gees

Роль Патриції отримала Леді Ґаґа. 2018-го співачка зіграла молоду виконавицю Еллі у фільмі "Народження зірки". За пісню Shallow отримала премію "Оскар".

Режисер стрічки про династію Гуччі — англієць Рідлі Скотт. Зняв картини "Чужий", "Той, хто біжить по лезу", "Гладіатор", "Царство небесне" та "Марсіянин".

У березні 2018-го Леді Ґаґа сказала, що почала працювати над шостою платівкою. "Ходять чутки, що я вагітна? Так, я вагітна — шостим альбомом", — написала вона у twitter.

Зараз ви читаєте новину «Леді Ґаґа зіграє головну роль у фільмі про династію Гуччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі