неділя, 03 листопада 2019 21:45

Продюсер "Богемної рапсодії" зніме фільм про гурт Bee Gees

Автор: Michael Ochs / Getty Images
  Продюсер фільму "Богемна рапсодія" англієць Грем Кінг зніме документальну стрічку про британсько-австралійський гурт Bee Gees.
Продюсер фільму "Богемна рапсодія" англієць Грем Кінг зніме документальну стрічку про британсько-австралійський гурт Bee Gees.

Продюсер фільму "Богемна рапсодія" англієць Грем Кінг зніме документальну стрічку про британсько-австралійський гурт Bee Gees. Права на екранізацію придбала американська компанія Paramount Pictures.

Bee Gees заснували 1958-го троє братів: вокалісти Баррі та Робін Гібб і клавішник-гітарист Моріс Гібб. Пік їхньої популярності припав на епоху диско 1960-70 років.

За 45-річну кар'єру випустили 22 альбоми. Світові продажі платівок перевищують 220 млн копій. Серед головних хітів: Stayin' Alive, How Deep is Your Love, Night Fever, More Than a Woman, You Should Be Dancing.

У 2003 році зі смертю Моріса гурт припинив існування. 2009-го Баррі і Робін оголосили про відродження колективу. 2012 року Робін Гібб помер після тривалого захворювання на рак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть фільм про короля рок-н-ролу

Зірка фільму "Фаворитка" англійка Рейчел Вайс зіграє англо-американську акторку Елізабет Тейлор у байопіку "Особливі стосунки". В основі сюжету — інтерв'ю друзів і рідних Тейлор. У стрічці покажуть особисте життя актриси та її внесок у боротьбу зі СНІДом.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер "Богемної рапсодії" зніме фільм про гурт Bee Gees». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі