середа, 30 червня 2010 16:52

Ларрі Кінг закриває своє шоу

Ларрі Кінг закриває своє шоу

Знаменитий телеведучий CNN Ларрі Кінг оголосив про закриття свого вечірнього шоу Larry King Live восени.

"Перш ніж я почну сьогодні вести своє шоу, я хочу поділитися з вами особистими новинами. 25 років тому я сів за цей стіл з губернатором Нью-Йорка Маріо Куомо, щоб провести перший випуск Larry King Live", - йдеться в опублікованій на сайті CNN заяві телеведучого.

"Зараз, через десятиліття, я поговорив з хлопцями з CNN і сказав їм, що хотів би цією осені закрити щовечірню передачу Larry King Live. CNN благородно прийняла цю пропозицію, надавши нашій сім"ї більше часу для відвідин змагань, в яких беруть участь наші діти", - йдеться в заяві.

Проте, 76-річний телеведучий підкреслив, що не залишає CNN остаточно.

"Я залишуся частиною сім"ї CNN і проведу декілька спеціальних програм, присвячених великим міжнародним і національним темам", - зазначив він.

"Я неймовірно пишаюсь тим, що нещодавно ми увійшли до Книги рекордів Гіннесу як найдовше існуюче шоу з одним і тим же ведучим, що виходить в ефір в один і той же час. Ставлячи крапку в цьому розділі, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє і чекаю, що мені принесе наступний розділ. Поки ж наступив час припинити мої щонічні пильнування", - зазначив Кінг.

Запрошення на ефір до Ларрі Кінга кінозірки, політики, бізнесмени і громадські діячі вважають великою честю. Кінг - один з найбільш успішних, знаменитих і багатих телеведучих країни. Народився він в сім"ї бідних єврейських емігрантів з Білорусі, так що його біографія є класичним прикладом втілення "американської мрії".

Особисте життя Кінга - популярна тема в американських таблоїдах. Він був одружений вісім разів, на семи жінках. На своїй третій дружині він одружувався двічі.

Зі своєю нинішньою дружиною Шон Саутвік Кінг збирався розлучатися, але потім пара передумала. У ЗМІ постійно з"являються повідомлення про зради кожного з подружжя. У травні 2010 року, за ствердженням ЗМІ, Шон зробила спробу самогубства. Молодшим дітям Кінга зараз 10 і 11 років.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Ларрі Кінг закриває своє шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі