середа, 02 квітня 2014 14:05

Кротяка-бандеряка та кабан-улибан - київський художник вишив бандериків
14

Київський художник Іван Семесюк останні чотири місяці присвячував подіям на Майдані та в Криму свої роботи. Серед них такі от - "Бандерики".

Митець був активним учасником мистецького Барбакану на Хрещатику в столиці. Тут постійно збиралися, поети, письменники, художники, влаштовувалися публічні читання, кінопокази та виставки картин.

У соцмережах та на персональному блозі Іван Семесюк не раз гостро висловлювався і, не лише картинами, про події, що відбуваються в Україні.

"Блогери діляться на дві категорії - балаболки на загальні теми (типу мене) і спеціалізовані на чомусь конкретному публіцисти. Балаболок в мережах вагон і маленький возик. Під час революційних подій роль жвавих балаболок була дуже важливою. Особисто мені кілька людей написали в приват листи-подяки за те, що моя балаканина в критичні моменти підтримувала їхній бойовий дух та позитивний настрій, та вирівнювала психологічні гойдалки від різноманітних фсбешних вбросів. Отже моральна користь була в моменти, коли все мутно і неясно", - розказав митець в одному з дописів.

Зараз ви читаєте новину «Кротяка-бандеряка та кабан-улибан - київський художник вишив бандериків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі