пʼятниця, 17 серпня 2012 11:12

Крістен Стюарт таки зніматиметься у продовженні "Білосніжки"

Крістен Стюарт таки зніматиметься у продовженні "Білосніжки"
Крістен Стюарт і Руперт Сандерс на знімальному майданчику. Фото: rumenews.com

Компанія Universal Pictures спростувала інформацію про те, що студія припиняє подальшу співпрацю із зіркою "Сутінкової саги" актрисою Крістен Стюарт в рамках франшизи "Білосніжка і мисливець".

Комерційний успіх картини надихнув творців на зйомки продовження, і зараз розглядаються всі можливі варіанти сиквела. Як повідомила представниця Universal Донна Ленглі, інформація про розрив співробітництва з Стюарт, поширена виданням Hollywood Reporter, є помилковою.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що керівництво Universal вирішилоя припинити подальшу співпрацю в роботі над "Білосніжкою"  зі Стюарт та з режисером Рупертом Сандерсом, після гучного скандалу за їх участю.

Кілька тижнів тому стало відомо, що молода актриса зрадила своєму бойфренду Роберту Паттінсону з Сандерсом. Результатом став розрив відносин між молодими людьми. Стюарт з'їхала з квартири Паттісона, а сам Роберт, за чутками, має намір на якийсь час виїхати до Австралії, щоб відпочити перед зйомками в новому фільмі.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт таки зніматиметься у продовженні "Білосніжки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі