Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 13:45

Крістен Стюарт перевтілилась у принцесу Діану

Почалися зйомки драми "Спенсер". Принцесу Діану втілила американська актриса Крістен Стюарт.

За сюжетом, Леді Ді проведе різдвяний вікенд 1991 року з королівською родиною. Саме у маєтку Віндзорів, у Норфолку, принцеса вирішить розлучитись з Чарльзом. Стрічка покаже, як ці 3 дні змінили життя Діани, але трагічна смерть залишиться за кадром.

Режисер - Пабло Ларраін. Зняв драму "Джекі" про перші дні Жаклін Кеннеді після вбивства чоловіка. Сценарій напише Стівен Найт, який працював над серіалами "Гострі картузи" і "Табу".

Автор: Sky News
  До 25-их роковин з дня смерті принцеси Діани готують новий художній фільм "Спенсер". Головну роль у стрічці зіграє Крістен Стюарт. Зізналась, що найважчим було навчитися розмовляти з британським акцентом.
До 25-их роковин з дня смерті принцеси Діани готують новий художній фільм "Спенсер". Головну роль у стрічці зіграє Крістен Стюарт. Зізналась, що найважчим було навчитися розмовляти з британським акцентом.

"Це занурення в емоційне уявлення про те, ким була Діана в поворотний момент в її житті. Це болісне зусилля для неї – повернутися до себе, скласти всі ці частини, починаючи з прізвища Спенсер, оскільки Діана намагається триматися за те, що значить для неї це ім'я, що за ним стоїть", – каже актриса Крістен Стюар в інтерв'ю EW. Зізналась, що найскладнішим було навчитись говорити з британським акцентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіал "Корона" відмовилися додати попередження, що сюжет вигаданий

Зйомки проходитимуть в Німеччині і Великій Британії. Прем'єра запланована на осінь 2021 року.

У британському серіалі "Корона" принцесу Діану втілила 24-річна Емма Коррін. До цього знімалась у двох серіалах: детектив "Гранчестер" та американське шоу про дворецького Бетмена "Пенніуорт". У подальших сезонах Діану зіграє інша актриса. Австралійка Елізабет Дебікі. З`явилася у трилері Крістофера Нолана "Тенет".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт перевтілилась у принцесу Діану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі