вівторок, 03 жовтня 2017 12:00

Кришталевий мікрофон за успішне проведення Євробачення-2017 вручили Україні

Кришталевий мікрофон за успішне проведення Євробачення-2017 вручили Україні
Павлу Грицаку вручили кришталевий мікрофон, що є символом "Євробачення" Фото: E-motion

Європейський мовний союз схвалив фінальний звіт України про проведення у Києві конкурсу Євробачення-2017.

19 вересня у Берліні на засіданні Наглядової ради Євробачення, яка здійснює контроль і керівництво конкурсом, презентували підсумки роботи з організації, проведення та закриття конкурсу. Про це повідомляє прес-служба Держкомітету з питань телебачення і радіомовлення.

Павлу Грицаку вручили кришталевий мікрофон, що є одночасно символом Євробачення і нагородою за успішне проведення пісенного конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна відмовилася від участі в Євробаченні

Українська сторона звітувала про укладання та закриття договорів, здійснення оплати підрядникам, зокрема й міжнародним компаніям, закриття усіх фінансових питань. Також йшлося про проблемні моменти, які ще перебувають на стадії вирішення. Звіт української делегації було схвалено.

62-й конкурс Євробачення проходив у Києві з 7 по 13 травня 2017-го. У конкурсі взяли участь представники 42 країн.

Португальського співака 27-річного Сальвадора Собрала госпіталізували в Лісабоні. Там переможцю цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення пересадять донорське серце. Має вроджений порок. Підключений до апарата, що підтримує роботу всіх органів.

Зараз ви читаєте новину «Кришталевий мікрофон за успішне проведення Євробачення-2017 вручили Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі