Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 13:15

Кращі фотографії від National Geographic - тигриця, гора Матергорн та кенійки на сміттєвому звалищі
7

Photo and caption by Ashley Vincent
Фото: Фото: ngm.nationalgeographic.com
Photo and caption by Fransisca Harlijanto
Photo and caption by Jason Ching
Photo and caption by Micah Albert
Photo and caption by Wendell Phillips

На початку січня видання National Geographic оголосило переможців щорічного фотоконкурсу за 2012-ий рік.

На конкурс подали більше 22 тисяч заявок із більш ніж 150-ти країн. Традиційно представлені переможці в трьох категоріях: "Люди", "Місця" і "Природа".

Фотограф Ешлі Вінсент отримав Гран-прі у номінації в категорії "Природа" за знімок індокитайської тигриці, яка струшує з себе воду після купання в басейні відкритого зоопарку Као Кеоу в Таїланді. Ешлі отримав не тільки грошовий приз у розмірі $ 10 000, але і можливість відвідати головний офіс National Geographic у Вашингтоні, округ Колумбія, а також унікальну можливість взяти участь у щорічному семінарі з фотографії, який National Geographic організовує з 8 по 11 січня 2013 року.

Перше місце в категорії "Природа" посів Ненад Салджик (Nenad Saljic), який сфотографував гору Матергорн при повному місяці.

Перше місце в категорії "Люди" віддали фотографу Мікаху Альберту (Micah Albert). На його знімку зображено кенійок на звалищі. Це єдине місце для скидання відходів у Найробі. Воно розташоване всього у 8 км від центрального ділового району.

Інші призові місця можна переглянути на сайті National Geographic.

Зараз ви читаєте новину «Кращі фотографії від National Geographic - тигриця, гора Матергорн та кенійки на сміттєвому звалищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі