Ексклюзиви
вівторок, 04 липня 2017 16:11

Корольова проти СБУ: "Хохлушки не здаються без бою"

Корольова проти СБУ: "Хохлушки не здаються без бою"
Адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову російської співачки Наташі Корольової Фото: Instagram

Адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову російської співачки Наташі Корольової щодо заборони СБУ на її в'їзд в Україну.

Про це прихильниця окупації Росією Криму поскаржилася у себе в Instagram.

"Я дуже вдячна команді молодих юристів та адвокатів, які живуть в Україні, які ведуть мою справу "Про заборону в'їзду в країну", за їх сміливість взятися за цю справу, завзятість і віру в правосуддя. У вiльнiй Україні, яка прагне бути європейською країною, на жаль, як це не сумно констатувати, ні незалежної, чесної і справедливої ​​судової системи немає. На жаль! Земляки мої, тримайтеся, але з судами у вас повна ж@ .. a! Суд поверхнево поставився до розгляду справи, не дослідив і не дав оцінки жодному з доказів, наданих моїм адвокатом. Водночас вказав, що рішення прийняла СБУ в межах повноважень. Журналістів на засідання не пустили! Хочеться, звичайно, на все плюнути, розуміючи, що правди немає! Але хохлушки не здаються без бою!", - написала Корольова.

Співачка запевнила прихильників, що подаватиме апеляційний позов.

Співачці Наташі Корольовій заборонили в'їзд в Україну на 5 років. Корольова народилася в Києві. У 17 років переїхала до Москви. Там влаштувала своє життя і кар'єру співачки.

Зараз ви читаєте новину «Корольова проти СБУ: "Хохлушки не здаються без бою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі