вівторок, 06 листопада 2018 13:11

Комедія "Скажене весілля" встановила унікальний рекорд

Комедія "Скажене весілля" встановила унікальний рекорд
Комедія "Скажене весілля" зібрала більш ніж 50 млн грн. Фото: kp.ua

Комедія "Скажене весілля" першою з українських фільмів зібрала більш ніж 50 млн грн у прокаті.

"Скажене Весілля" стало золотим! Наш бокс-офіс вже перетнув межу в 50 млн грн! Тепер він становить 50 664 012 гривень, а кількість глядачів, які подивилися нашу комедію, - 602 409!" - написав продюсер стрічки Юрій Горбунов у Facebook.

"На українському ринку цю межу долають далеко не всі фільми, в тому числі голлівудські. Цього року таку планку, крім "Скаженого весілля", взяли лише 7 фільмів, серед яких марвелівські блокбастери "Веном", "Чорна пантера", "Месники" тощо. Непогане конкурентне середовище у нашого фільму", - каже голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Фільм вийшов 4 жовтня та окупився за перші вихідні у прокаті.

Бюджет картини склав 10,8 млн грн.

Попередній рекорд за касовими зборами цьогоріч встановив мультфільм "Викрадена принцеса". Його творцям вдалося заробити в Україні 36,1 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cкільки зібрав фільм "DZIDZIO Перший раз" за перші вихідні

Скажене весілля" - це продюсерський дебют телеведучого Юрія Горбунова. Фільм розповідає про життя директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка. Доньку Катю він відправляє у Францію на навчання. Вона повідомляє рідним, що виходить заміж за французького лікаря, кардіохірурга Франсуа. "Середюки - європейська родина!" - повторює Василь. Та він не припускав, що європейський зять буде афрофранцузом. Хоче зірвати весілля доньки.

Головні ролі у стрічці виконали Назар Задніпровський, Поліна Василина та французький актор Джиммі Воха-Воха.

Зараз ви читаєте новину «Комедія "Скажене весілля" встановила унікальний рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі