Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2013 10:44

Колектив "Вогні Анатолії" привезли Троянського коня і грузинські танці
5

Фото: Фото: fireofanatolia.com

13-го квітня у столичному палаці "Україна" виступив турецький танцювальний колектив "Вогні Анатолії". Показали виставу "Троя" за однойменною поемою Гомера.

Глядацький зал був наповнений вщент. Квитки коштували від 120 до 1250 грн. 70 артистів показали поєднані з сучасним балетом традиційні танці. Наприкінці вистави на сцені з'явився гігантський Троянський кінь, з якого вискочили греки.

"Єдиний негативний момент у концерті, що Ахілл забив нашу причорноморську амазонку, - сміється 46-річний киянин Микола Поліщук. Прогулюється коридором у антракті. - "Троя" не може не вражати - шикарні костюми і хореографія. Добре прочитувався сюжет, може, завдяки титрам, які проектували на сцену. Не даремно, колектив занесли до Книги рекордів Гіннесса за найшвидше виконання танцю. Тільки не зрозумів, чому їхні троянці танцювали ірландські і грузинські танці. Може, я міфи Древньої Греції неуважно читав. Звичайно, мені як чоловіку найбільше сподобався танець живота".

Над виставою "Троя" колектив працював сім років. "Вогні Анатолії" гастролювали з аншлагом в Україні у 2008-му і 2010-му роках.

Загалом артисти виступили у 85-ти країнах. Їх побачило 20 мільйонів глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Колектив "Вогні Анатолії" привезли Троянського коня і грузинські танці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі