понеділок, 08 жовтня 2018 18:46

Коли у широкий прокат вийде український фільм "Позивний Бандерас"

Коли у широкий прокат вийде український фільм "Позивний Бандерас"
"Позивний Бандерас" вийде у прокат 11 жовтня. Фото: YouTube

11 жовтня в Україні вийде у широкий прокат воєнний детектив "Позивний Бандерас".

"У широкий український кінопрокат "Позивний Бандерас" виходить 11-го жовтня. Картину знято компанією "Три-я-да Продакшн" за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Дистрибуцією стрічки займається компанія Ukrainian Film Distribution", - повідомили у прес-службі Державного агентства з питань кіно.

Воєнний детектив знімає режисер Заза Буадзе. У ньому йдеться про групу українських контррозвідників, які намагаються запобігти диверсії у зоні АТО восени 2014 року та знешкодити російського підривника "Ходока".

"Головний герой картини – це збірний образ справжнього українця – сильного, хороброго, здатного відстоювати свою землю і перемагати у боротьбі за неї. Тому дуже символічно, що стрічка з'явиться на великих екранах напередодні Дня захисника України", - додали у Держкіно.

Сценарій написав Сергій Дзюба та Артемій Кірсанов. За основу взяли щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним "Індіанець" та розповіді воїнів АТО. Перед початком зйомок режисер особисто взяв інтерв'ю у понад ста бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, скільки українських фільмів вийде до кінця року

Для вишколу та достовірної гри виконавців головних ролей на 7 днів направили на базу підготовки спецвійськ біля Кропивницького. Там актори разом із солдатами жили в казармі, пристрілювалися та набували початкових навичок, необхідних для бійця.

Зйомки тривали з травня 2017 року і проходили на Херсонщині та Одещині, а закінчилися у Києві 29-го червня того ж року. Проект картини став одним із переможців Дев'ятого конкурсного відбору Держкіно.

У мережі виклали повний трейлер фільму "Позивний Бандерас" режисера Зази Буадзе. За сюжетом, восени 2014 року в зоні АТО група розвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком - позивний "Бандерас" - намагається запобігти диверсії.

Зараз ви читаєте новину «Коли у широкий прокат вийде український фільм "Позивний Бандерас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі