субота, 13 квітня 2013 00:45

Кокотюха готував пісний салат на книжковому ярмарку в Києві
11

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Відомий український сучасний письменник Андрій Кокотюха на книжковій виставці "Медвін" у Києві на "Літературній кухні" приготував грецький салат.

Захід відбувся 11 квітня у рамках книжкового ярмарку "Медвін" та міжнародного фестивалю наукової фантастики "Єврокон-2013". Фест триватиме до 13 квітня у Міжнародному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" на Нивках.

Окрім презентації книг, виставок картин, майстер-класів із різних видів рукоділля, на ярмарку працює "Літературна кухня", де готують відомі українські письменники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для презентації кулінарної книги київська поетеса готувала "бабку"

Зокрема Кокотюха поділився своїм рецептом грецького салату. Письменник пояснив, що обрав для приготування страву з огляду на час Великого посту.

"Але для мене піст – це не дієта, а щось зовсім інше", – зазначив він.

Готуючи салат, літератор активно розповідав про свою діяльність і творчі плани.

"Паралельно веду видавничі, кіно- і телепроекти, – говорить він. – От сьогодні, наприклад, запропонували черговий видавничий проект. Я кажу: "Це, будь ласка, у третю чергу". Тобто на 2014 рік".

Усі відвідувачі "Мистецької кухні" могли придбати книжки Кокотюхи.  Зокрема історичний роман "Червоний", який був визнаним кращим у 2012 року за версією "Коронації слова" і потрапив до "довгого списку" премії Книга року ВВС-2012.

"Я постійно щось пишу. Наразі працюю над третьою книгою про скарби під робочою назвою "Таємниці підводного човна" за участю Сергія Жадана", – поділився з Gazeta.ua письменник.

Зараз ви читаєте новину «Кокотюха готував пісний салат на книжковому ярмарку в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі