




Відомий український сучасний письменник Андрій Кокотюха на книжковій виставці "Медвін" у Києві на "Літературній кухні" приготував грецький салат.
Захід відбувся 11 квітня у рамках книжкового ярмарку "Медвін" та міжнародного фестивалю наукової фантастики "Єврокон-2013". Фест триватиме до 13 квітня у Міжнародному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" на Нивках.
Окрім презентації книг, виставок картин, майстер-класів із різних видів рукоділля, на ярмарку працює "Літературна кухня", де готують відомі українські письменники.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для презентації кулінарної книги київська поетеса готувала "бабку"
Зокрема Кокотюха поділився своїм рецептом грецького салату. Письменник пояснив, що обрав для приготування страву з огляду на час Великого посту.
"Але для мене піст – це не дієта, а щось зовсім інше", – зазначив він.
Готуючи салат, літератор активно розповідав про свою діяльність і творчі плани.
"Паралельно веду видавничі, кіно- і телепроекти, – говорить він. – От сьогодні, наприклад, запропонували черговий видавничий проект. Я кажу: "Це, будь ласка, у третю чергу". Тобто на 2014 рік".
Усі відвідувачі "Мистецької кухні" могли придбати книжки Кокотюхи. Зокрема історичний роман "Червоний", який був визнаним кращим у 2012 року за версією "Коронації слова" і потрапив до "довгого списку" премії Книга року ВВС-2012.
"Я постійно щось пишу. Наразі працюю над третьою книгою про скарби під робочою назвою "Таємниці підводного човна" за участю Сергія Жадана", – поділився з Gazeta.ua письменник.
Коментарі