пʼятниця, 27 липня 2007 08:53

Кобзон "розкручуватиме" внучку колишнього українського прем"єра

Метр російської естради Йосип Кобзон, відзначаючи свій ювілей в Україні, несподівано поклав око на молоду українську співачку Машу Фокіну (онучку першого українського прем"єр-міністра Вітольда Фокіна).

У Києві Машу розкручує продюсер Дмитро Клімашенко, а от у російському шоу-бізнесі допомагати пробиватися тепер буде Кобзон. Зв"язків і впливу на російську естраду у нього більш ніж достатньо.

"У цій чудовій дівчині є все, щоб сподобатися численній аудиторії: приємний голос, розумні очі, – розповів Кобзон. – І було б несправедливо не показати таку перлину російським глядачам і слухачам".

Сам Кобзон стверджує, що безпосереднім продюсерством Фокіної займатися не має наміру, передає "Комсомольская правда"–Україна".

"Я просто сприятиму роботі цікавої і талановитої людини", – заявив він.

У свою чергу Маша над пропозицією метра довго не розмірковувала. Кобзон зробив її перед своїм концертом у Палаці "Україна", і часу на роздуми не було.

"Я познайомилася з Йосипом Давидовичем ще коли була зовсім маленькою, через дідуся, – розповідає Маша. – І я щаслива, що зірки склалися таким чином, що ми працюватимемо разом".

Зараз ви читаєте новину «Кобзон "розкручуватиме" внучку колишнього українського прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі