Ексклюзиви
середа, 11 липня 2012 13:37

Книжку, написану суржиком, пропонують купити задешево

Книжку, написану суржиком, пропонують купити задешево
Акцію здійснюють в рамках програми народних заощаджень "Книжковий інвестор". Фото: promo.grani-t.com.ua

Видавництво "Грані-Т" в рамках програми народних заощаджень "Книжковий інвестор" пропонує задешево купити одразу дві книжки, які вийдуть друком 12 липня 2012 року. Щойно це станеться, читачі отримають їх у максимально зручний спосіб.

Перша – "Хрустальна свиноферма" Михайла Бриниха – експериментальна проза, писана густим соковитим... суржиком – а отже, книжка не для всіх, а лише для тих, хто має почуття гумору.

Ця книжка є продовженням роману "Шахмати для дибілів", який мав шалений успіх у читачів і здобув нагороди конкурсів "Книжка року BBC" та "Коронація слова".

Акційна вартість книжки – 17 грн (ціна після виходу з друку – 25 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам із вами своє робити: розмовляти українською" — письменники про мовний закон

Друга книжка – збірка публіцистики Вальтера Беньяміна "Щодо критики насильства".

Нині в європейському, а відтак і українському інтелектуальному середовищі є великий інтерес до творчості тих філософів 20 століття, які, так би мовити, не належать до "першої хвилі", скорше до "маргіналій", однак їхні світоглядні й естетичні системи "пройшли перевірку часом" і сприймаються як гостро актуальні.

Він міг би розділити долю своїх друзів: еміґрувати у 1920-х в Палестину, як Гершом Шолем, стати всесвітньовідомим дослідником юдаїки. Міг би, як Ернст Блох, еміґрувати у США, після війни повернутися в Німеччину, залишитися в НДР, спробувати стати там офіційним лівим філософом, зрозуміти небезпеку, еміґрувати до Західної Німеччини, залишитися лівим філософом у західному місті та західному університеті. Міг би, знову ж, еміґрувати у США, але там і залишитися, стати відомим американським теоретиком кіно, як Зиґфрид Кракауер, чи класиком політичної філософії, як Ганна Арендт.

Однак, Беньямін, мав долю трагічнішу за долю його друзів.

Акційна вартість книжки – 25 грн (ціна після виходу з друку – 35 грн).

Зараз ви читаєте новину «Книжку, написану суржиком, пропонують купити задешево». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі