середа, 18 квітня 2012 21:40

Книгу Януковича порадили шукати в колоніях

Відому на всю країну книгу Президента України Віктора Януковича "Opportunity Ukraine" неможливо знайти на полицях Львівських магазинів.

"Добрий день. Маєте книгу Віктора Федоровича?" – запитав на стихійному книжковому ринку біля пам'ятника Іванові Федорову.

"Шо? – 63-річний продавець книг Василь Яремій розсміявся від почутого запитання. – Нє, нема такого".

"А Ганя Герман?"

"Теж немає", - Чоловік насупив брови.

"А може хоч Діма Табачнік є?" - не здавався я.

"Нє. Не продаю я такого", - не витримує чоловік і підвищує тон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах знайшли книгу Януковича

На сусідньому прилавку жінка років 65-ти говорить, що ніколи б не стала продавати книги цих людей.

У книгарні Наукового товариства ім. Т. Г. Шевченка, що розташовується на просп. Шевченка, повторив спробу знайти писанину українських політиків. Продавець пропонує книгу Ганни Герман за 39 грн. Світловолоса жіночка років 32 розповіла, що як тільки книга вийшла, то кілька екземплярів продалося, а зараз уже ніхто не цікавиться.

"Ви в колоніях пройдіть подивіться, думаю, там більше шансів знайти", - жартує високий покупець у чорній шкіряній куртці.

Загалом, обійшовши шість найпопулярніших місць продажу книг у Львові, лише одного разу вдалося знайти творчість Ганни Герман та Дмитра Табачника. Питання ж про книгу Віктора Януковича багатьох продавців вводило спершу в задумливість, а потім викликало сміх.

Зараз ви читаєте новину «Книгу Януковича порадили шукати в колоніях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі