Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2020 22:03

Клінт Іствуд забрав у Шварценеггера фільм

Клінт Іствуд забрав у Шварценеггера фільм
У травні Іствуду виповнилось 90 років. Він продовжує знімати та зніматися. Фото: Pinterest.

Клінт Іствуд зрежисує, спродюсує та зіграє головну роль у своєму новому фільмі. Це пригодницька драма за романом "Сльози мачо" Річарда Неша 1975-го.

2012-го цей проект намагався втілити в життя Арнольд Шварценеггер. Він мав зіграти дресирувальника коней, який хоче "викупити" свого маленького сина. Той живе з матір'ю-алкоголічкою в Мехіко. Для цього треба $50 тисяч, за сюжетом. Стрічка так і не вийшла через політичну кар'єру Шварценеггера. Закінчувався його термін на посаді губернатора Каліфорнії. У той же рік він взявся над мемуари. Видав автобіографію "ПРИГАДАТИ ВСЕ: неймовірно правдива історія мого життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix знімає серіал про Конана-варвара

Зйомками займається компанія Іствуда Malpaso, що належить Warner Bros.

У травні Іствуду виповнилось 90 років. Він відомий швидким методом зйомки фільмів. Не витрачає більше двох дублів на сцену. Економить бюджет. На майданчику замість "почали" або "камера, мотор" ("action") говорить акторам "як тільки ваша ласка" ("whenever you're ready").

2018-го і зняв, і знявся у кримінальній драмі "Наркокур`єр". Отримав 4 Оскари як режисер та продюсер стрічок "Крихітка на мільйон" та "Непрощений".

Зараз ви читаєте новину «Клінт Іствуд забрав у Шварценеггера фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі