пʼятниця, 02 жовтня 2020 15:29

Netflix знімає серіал про Конана-варвара

Netflix знімає серіал про Конана-варвара
Завдяки ролі Конана Арнольд Шварценеггер став знаменитим актором. До цього австрієць знімався у низькопробних комедіях. Майже не мав реплік, часто був оголений. Фото: Pinterest.

Сервіс Netflix знімає серіал про Конана-варвара. Це воїн з творів американського письменника-фантаста Роберта Говарда. Конан походить з кіммерійців. Проживали на території сучасного півдня України з IX по VІІ ст. до н.е.

Як пише видання Deadline, Netflix має ексклюзивну угоду щодо Конана. Дає можливість знімати твори для телебачення, кіно та анімацію. Це входить у план платформи зі створення всесвітньо впізнаваного кіновсесвіту. Також придбали права на "Хроніки Нарнії" та "Володаря перснів".

Виробництвом серіалом про Конана займається компанія Pathfinder Media. Написали в Twitter: "Світ змінився. Нам всім знов потрібен Конан. Окей, спробуємо. I`ll be back".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ван Дамм завершив зйомки в Києві

Уперше варвар з`явився в оповіданні "Фенікс на мечі" 1932-го. Частина розповідей про нього опублікована посмертно. Потім воїн став героєм коміксів та мультфільмів. У 90-х - відеоігр.

Найвідоміші фільми про варвара - 1982-го та 1984-го. Завдяки ним виконавець головної ролі Арнольд Шварценеггер став знаменитим. До цього австрійський чемпіон світу з бодібилдингу знімався у низькопробних комедіях. Майже не мав реплік, часто був оголений. Гонорари зросли після "Конана-варвара", "Термінатора" та "Командо". До 30 років стає мільйонером.

2011-го вийшла провальна екранізація Конана. Його роль виконав зірка "Гри престолів" та "Аквамена" Джейсон Момоа. Стрічка не відбила бюджет. Зібрала $63 млн, на зйомки ж витратили $90 млн.

У оповіданні "Залізний демон" Конан фігурує як гетьман козаків. З ними воював проти імперії Туран. Об'єднав у військовий табір навколо вигаданої річки Запорозка, з якої пішла Запорізька Січ, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «Netflix знімає серіал про Конана-варвара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі