вівторок, 14 серпня 2018 12:44

"Кличемо літо на біс" - Fontaliza заспівали нову пісню

"Кличемо літо на біс" - Fontaliza заспівали нову пісню
Fontaliza презентує другий сингл з четвертого альбому групи, який буде опублікований цієї осені Фото: Євгенія Люлько

Українська рок-група Fontaliza заспівала другий сингл "Фірмові рухи" із однойменного альбому, який вийде восени. Трек записувався в підпільно-побутових умовах на київській Оболоні, а перший його риф був створений у програмі для смартфона.

За словами соліста Павла Холошева, ідея пісні виникла з бажання створити трек із елементами стилю реггі, пише 112.ua.

"Нам подобається освоювати нові музичні жанри і стилі, впроваджувати їх у звучання Fontaliza. Не знаю, звичайно, куди далі нас заведуть ці експерименти, але те, що відбувається з нашою музикою зараз, дуже надихає. Пісня "Фірмові рухи" відмінно передає наш літній настрій, яким ми і хочемо поділитися з нашим слухачем. А ще ми не хочемо, щоб літо йшло. Тому кличемо його на біс", - розповів Павло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорила пародія на хіт групи "Врємя і Стєкло"

Слова нової пісні написав сам Холошев.

"Перший демо-запис цієї пісні було зроблено в програмі "гараж-бенд" на телефон. Ігнат (бас-гітарист) тоді почав юзати цю програму для накопичення матеріалу. І ось одного разу на репетиції, погодка тоді була паршива, Ігнат демонстрував нам свої успіхи в музичному мікшуванні за допомогою телефону. В одній демці ми почули цікавий риф і вирішили розвинути його. Ну а далі як у всіх: суперечки, дискусії, компроміси і в результаті вийшла відмінна пісня".

Дебютний сингл із майбутнього альбому група Fontaliza представила в квітні. Пісня отримала назву "Повільний рок-н-рол". Влітку група взяла участь відразу у кількох великих українських фестивалях, серед яких Atlas Weekend "Файне місто".

Зараз ви читаєте новину «"Кличемо літо на біс" - Fontaliza заспівали нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі