середа, 20 червня 2012 13:11

Києво-Печерський заповідник став доступнішим для туристів

Автор: Фото: art-blog.com.ua
  У перспективі створення аудіогідів італійською та китайською мовами
У перспективі створення аудіогідів італійською та китайською мовами

З 18 червня Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник пропонує своїм відвідувачам нову послугу – аудіогід. Він надає можливість самостійно здійснити огляд музейного комплексу, прослухати інформацію з майже тисячолітньої історії пам'ятки у будь-якій послідовності та у зручному темпі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві розвіють міфи про руйнування Успенського собору

На території Заповідника аудіотури вестимуться не лише російською та українською, але й англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами. Також у перспективі створення аудіогідів італійською та китайською мовами.

Принцип роботи аудіогіда достатньо простий. Перед початком огляду відвідувач обирає мову, якою вестиметься екскурсія, а далі натискає номери об'єктів, що його зацікавили, на клавіатурі пристрою. Допоможе також карта-схема з наміченим маршрутом огляду та вичерпною інформацією щодо користування приладом, яку видаватимуть кожному, хто скористається Аудіосервісом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська Вікімедіа "обстежить" Києво-Печерську Лавру

Екскурсія триває приблизно 1,5 години, або ж 2 академічні години.

Вартість послуги:

Для громадян України та СНД – 80 грн.

Для іноземців – 120 грн.

При цьому грошовий завдаток складає 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Києво-Печерський заповідник став доступнішим для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі