Ексклюзиви
середа, 29 січня 2014 14:16

Киянам знову покажуть пікантну виставу за п'єсами Подерв'янського

Автор: Фото: costumart.blogspot.com
 
Виставу "Сни Василіси Єгоровни" презентує в Києві театр "Крот". Постановку покажуть у столичному кінотеатрі "Кінопанорама" 27-го лютого.

Постановка "Сни Васіліси Єгоровни" зібрана з сюжетів п'єс українського драматурга Леся Подерв'янського - "Васіліса Єгоровна та мужичкі", "Остановісь, мгновєніє, ти прєкрасно!", "Діана", "Нірвана, або Альзо Шпрех Заратустра", "Король Літр". Уперше її показали рік тому у квітні. Виставу вже побачили Львів, Луцьк, Харків та Полтава. Відповідно вистава "Сни Васіліси Єгоровни" складається з семи коротких п'єс, які не переплітаються між собою. Автори використовують відеопроекцію — кадри дикої природи, вогонь.

Режисер постановки Андрій Крітенко більше відомий за кордоном. У німецькому Штутгарті він викладає акторську майстерність, ставить вистави та грає у місцевому театрі. Сам Лесь Подерв'янський написав сценарій до вистави та працював над нею як художник-постановник.

Окрім професійних акторів, у виставі грають - телеведучий Микола Вересень, співачка Alloise, лідер гурту "Кому вниз" Андрій Середа.

Зараз ви читаєте новину «Киянам знову покажуть пікантну виставу за п'єсами Подерв'янського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі