вівторок, 15 червня 2021 00:42

Катерина Кухар випустила своїх перших "лебедів"
7

Катерина Кухар вперше вийшла на сцену Національної опери як керівник коледжу
Фото: надала Катерина Кухар
Катерина Кухар вперше вийшла на сцену Національної опери як керівник коледжу
Катерина Кухар вперше вийшла на сцену Національної опери як керівник коледжу
Катерина Кухар вперше вийшла на сцену Національної опери як керівник коледжу

У Національній опері України пройшов заключний випускний концерт Київського державного фахового хореографічного коледжу, яким протягом вже року керує прима-балерина Катерина Кухар.

Святковий концерт розпочали ведуча телеканалу "Інтер" Анастасія Даугуле та нинішній художній керівник хореографічного коледжу Олексій Безсмертний. Зала театру була заповнена, на виставу приїхали керівники різних театрів України та посли: Німеччини, Австрії, Іспанії, Канади, Індії та із багатьох інших країн світу.

Катерина Кухар вийшла на сцену із вітальним словом й вперше була не на пуантах, а на підборах: для випускного концерту вона обрала неймовірно гарний колет від Юлії Магдич. Після концерту за кулісами прима поділилася подробицями з підготовки та планами на майбутнє:

"Я вперше на сцені Національної опери була в якості керівника коледжу, це для мене дуже велика відповідальність. Надзвичайно важко й боязко, турбувалась за кожного з дітей, пам'ятаю яке казала кожному з них зауваження, дивлюсь чи він, чи вона його зрозуміли. Хвилювалась за їх техніку, щоб у них все вийшло. У них був важкий рік, для артистів балету логдаун – це просто кара. Здається, що мені набагато легше вийти на сцену й станцювати самій, бо я за них дуже переживала. Напередодні концерту я зайшла в коледж о 9 ранку й вийшла об 21 годині вечора. У день концерту прокинулась вже о 6 ранку, купу питань треба було вирішити, щоб свято для дітей відбулося".

Також Катерина Кухар поділилася планами на майбутнє:

"У липні плануємо розпочати ремонт в нашому кампусі, де саме живуть діти. Гадаю, що матеріально-технічний стан за 2 роки можна покращити, якщо все буде йти так, як ми спланували. Якщо нам не будуть заважати деякі представники, не будуть хотіти повернутися назад і робити те, що вони робили понад 10 років раніше, ще до нас, то все буде гаразд. Протягом року ми встигли зробити ремонт у роздягальнях, душових, вбиральнях. Зараз діти мені вдячні, що вони просто можуть прийняти душ, а не гріти воду у чайнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що телеведуча вибачилася перед Катериною Кухар в день народження її зіркового чоловіка

Наступного року плануємо співпрацю з Національною французькою академією, зараз на етапі обговорення деталей співпраці: обмін студентами, педагогами, й плануємо спільні гала концерти".

Балерина Катерина Кухар створила шовкові балетні спідниці з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN.

Капсульна колекція барвиста, різноманітна, немов спідниці створювалися під різні характери балетних партій. Унікальність витончених речей полягає в крої, який дозволяє спідницям парити і немов дотанцьовувати рух артиста, продовжуючи летіти в повітрі, наче крила метелика.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар випустила своїх перших "лебедів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі