Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2021 12:16

Катерина Кухар винайшла "крила метелика"
12

Під час руху ці балетні спідниці ширяють в повітрі і нагадуть крила метелика
Під час руху ці балетні спідниці ширяють в повітрі і нагадуть крила метелика
Під час руху ці балетні спідниці ширяють в повітрі і нагадуть крила метелика
Під час руху ці балетні спідниці ширяють в повітрі і нагадуть крила метелика
Під час руху ці балетні спідниці ширяють в повітрі і нагадуть крила метелика

Балерина Катерина Кухар створила шовкові балетні спідниці з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN.

Ім'я Катерини Кухар вже давно асоціюється не тільки з балетом, а й зі словосполученням - ікона стилю. Нещодавно прима-балерина вирішила спробувати свої сили в новій для неї індустрії і спільно з дизайнером LYALYA SOGOMONYAN представила весняні танцювальні спідниці.

Капсульна колекція барвиста, різноманітна, немов спідниці створювалися під різні характери балетних партій. Унікальність витончених речей полягає в крої, який дозволяє спідницям парити і немов дотанцьовувати рух артиста, продовжуючи летіти в повітрі, наче крила метелика.

"Lyalya велика шанувальниця балетного мистецтва, - розповідає Катерина Кухар. - Якось вона прийшла з донькою до мене на спектакль, а після спеціально для мене створила дві унікальні спідниці з шифону та шовку. Подібну якість тканин я бачила тільки один раз в Сеулі, ця якість дозволяє залишати м'який шлейф рухів, спідниця немов дихає з артистом і ширяє в повітрі, а не падає каменем.

Я до балетного одягу ставлюся дуже уважно, для мене важливо, щоб було не тільки комфортно, але і естетично привабливо. Наш одяг - це, як обгортка для цукерки або колір крил у метеликів - підкреслює індивідуальність кожного. Одягаючи спідниці від Lyalya, я чула багато приємних відгуків від колег і мені захотілося поділитися красою з іншими. Я почала розмірковувати над кольоровою гамою. Трохи згодом запропонувала Lyalya створити капсульну колекцію спідниць з незвичайним колірним рішенням, щоб при русі спідниця нагадувала крила метелика. Кольорова гама колекції настільки багата, що дозволяє виявляти кожній дівчині свою індивідуальність і вишуканий смак".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар показала у ліжку стрункі ноги і заспівала

Дизайнер Lyalya Sogomonyan зробила такий крій, який під час руху спідниці відтворює ілюзію помаху крил метелика.

"Балет - неземна легкість і краса, цим був продиктований вибір тканин, - ділиться Lyalya Sogomonyan. - По-живому легкий і прозорий шифон, а також ніжний шовк. Деякі спідниці прикрашені вручну камінням Swarovski, а деякі унікальним принтом. Як барвисті крила метелика , колекція сповнена весняної кольорової гами. Таких забарвлень і тонів, наприклад, тонкого переходу від жовтого до білого, немає у інших дизайнерів".

Артисти балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар заснували бренд Art of self love - Мистецтво любити себе. Подружжя виробляює рідкісні аромасвічки та засоби догляду за тілом.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар винайшла "крила метелика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути