вівторок, 30 січня 2018 12:27

Кароль відповіла на закиди у зверхності і ображанні Бориса Апреля

Кароль відповіла на закиди у зверхності і ображанні Бориса Апреля
Тіна Кароль стала тренером 8-го сезону "Голосу країни". Фото - Viva

Співачка Тіна Кароль, зірковий тренер восьмого сезону пісенного шоу "Голос країни" записала відеозвернення, в якому пояснила, чому назвала Зіанджу (Бориса Апреля) "фаст-фудом".

Звернення опублікувала в instagram музичного шоу.
"Привіт, друзі, рада бути з вами в діалозі. Вперше пишу відеоповідомлення. Їду в машині і читаю коментарі. Бачу ваше обурення. Здорово, що настільки свідоме у нас суспільство. Здорово, що ви пишете і висловлюєте свої думки. Для всіх тих, кого турбує тема, зарозуміла я, чи ні, і що зі мною стало ... Ці слова сказані не на адресу Бориса Апреля. Вам, до речі, варто додивитися далі, тому що єдиним його союзником, за підсумком, стану я. Тому що далі дуже цікаво, як розвиваються події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я закохався": Потап не встояв на "Голосі країни" перед екс-Борисом Апрелем

Що мається на увазі під словом "фаст-фуд". Є такий вислів в шоу-бізнесі - "хайп", "фастфуд". Це те, що "тут і зараз", миттєво, актуально. Те, що тут і зараз продається, те, що тут і зараз приносить рейтинг. Фаст-фудом називають хайпові новини, хайпові пісні. Неважливо, який термін у них, як вони звучатимуть, головне, що вони тут і зараз створили прецедент. Так ось, це був прецедент. І Потап як продюсер (я це зазначила ще в шоу) майстер вести ось такі проекти. І взагалі, бачити такі проекти. А Боря, безумовно, йде проти течії. Це завжди буде і "так", і "ні" одночасно. Зі свого боку, ви знаєте, як трепетно ​я ставлюся до всіх учасників. Але ви ще й побачите, наскільки він добрий, наскільки я добра до нього, і наскільки ми дружні ", - сказала Кароль.

Днями відбулася прем'єра восьмого сезону шоу "Голос країни" на каналі "1+1". Однією з найбільш голосно анонсованих творцями проекту учасниць "сліпих прослуховувань" стала Зіанджа, яку глядачі пам'ятають як учасника "Фабрики зірок" Бориса Апреля. До артистки розвернулися усі чотири тренери. Співачка Тіна Кароль вказала на надмірну манірність Зіанджі та зайві деталі в її сценічному образі.
Зрештою, Зіанджа обрала в тренери Потапа. Тіна Кароль привітала колегу, сказавши, что "Весь такий фаст-фуд - це твоє".

У мережі обурилися такою поведінкою співачкі, особливо наголошуючи на недоцільності слова "фаст-фуд".

Зараз ви читаєте новину «Кароль відповіла на закиди у зверхності і ображанні Бориса Апреля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі