понеділок, 29 січня 2018 11:45

"Я закохався": Потап не встояв на "Голосі країни" перед екс-Борисом Апрелем
8

Зіанджа
Фото: Прес-служба
Зіанджа
Джамала
Катя Осадча та Юрій Горбунов
Олена Луценко

На телеканалі "1+1" відбулась прем'єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України "Голос країни", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Справжній фурор у першому епізоді спричинила дівчина-трансгендер Зіанджа, екс-Борис Апрель, яка на головній вокальній сцені країни виконала пісню "Smashed into you" популярної американської співачки Beyonce.

"Десять років тому я була відома як Борись Апрель. А зникла зі сцени, тому що не впоралась з критикою: була маленькою дитиною і мені дуже не вистачало нових знань, освіти. Тому всі ці роки я подорожувала, зокрема жила в Америці та вчилася. Але відчула, що моє покликання – це музика. Дуже хочу знову побачити палаючі очі глядачів", -сказала Зіанджа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

Проникливий вокал дівчини-трансгендера розвернув всі чотири тренерські крісла, а зіркові наставники довго не могли опанувати свої емоції, дізнавшись історію артистки. Так, Потап, Джамала та Сергій Бабкін зізнались, що вважають голос дівчини особливим. Тим часом, Тіна Кароль зазначила, що багато змінила б у вокалі артистки. Своїм наставником Зіанджа обрала Потапа.

"Ви дуже гарна дівчина, і я щасливий, що ви прийшли на цей проект. Мені подобається ваша трансформація, адже у творчості, як і у житті немає "чорного" і "білого", - звернувся до дівчини Потап.

Також цього вечора на сцені "Голосу країни-8" виступила 20-річна Олена Луценко з Білої Церкви, та своїм чуттєвим виконанням пісні "Колискові зорі" Ніни Матвієнко дівчина довела Джамалу та свого майбутнього зіркового наставника Сергія Бабкіна до сліз. Цікаво, що Сергій навіть назвав артистку одним з головних претендентів на перемогу у восьмому сезоні.

"Я досі плачу, адже ви співали від щирого серця. Я відчула вашу душу, справжню та чисту. А таких природніх народних голосів я ще не чула. Ви є нашим скарбом", - сказала Джамала, борючись з трьома тренерами за голос дівчини.

Ще одним учасником восьмого сезону став 17-річний Микита Трондін з Дніпра, який декілька років тому брав участь у "Голосі.Діти-2" та змагався за перемогу у команді Тіни Кароль. Своїм виконанням пісні "Love song" співачки Adele Микита розвернув крісла Потапа, до якого пішов у команду, та Сергія Бабкіна. Цікаво, що Тіна Кароль не впізнала голос свого підопічного.

У "Голосі країни-8" нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв'ю з учасниками, а також командою проекту.

Зараз ви читаєте новину «"Я закохався": Потап не встояв на "Голосі країни" перед екс-Борисом Апрелем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути