Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2022 12:55

Kalush Orchestra готовий закрити очі на конфлікт: "Я представлятиму Україну, а не Суспільне"

Kalush Orchestra готовий закрити очі на конфлікт: "Я представлятиму Україну, а не Суспільне"
Євробачення 2022: Україну представлятиме Kalush Orchestra. Фото: "Суспільне"

Гурт Kalush Orchestra, імовірно, представлятиме Україну на Євробаченні-2022 в Італії. 17 лютого музикантам запропонували підписати контракт із Суспільним.

Про це заявив лідер гурту Олег Псюк в ефірі радіо "НВ".

Фронтмен зауважив, що його вдалий виступ залежить не від Суспільного, тому музиканти й далі співпрацюватимуть із мовником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша гордість" - Горбунов і Осадча поділилися архівними знімками сина в його 5-річчя

"Мій гарний виступ не залежить від Суспільного. І я навіть радію, що Євробачення в Італії організовують не вони. Тож я представлятиму Україну, а не Суспільне. Наші претензії були тільки до них через те, що непрозоро все відбувалося. Судді плуталися, один з них почав нас відкрито злити й ображати. Нам не подобається те, що зараз ми маємо вигляд таких, хто посів друге місце й "добре, підемо до них", - додав Олег Псюк.

Сьогодні, 18 лютого, після зустрічі Kalush Orchestra й Суспільного, повідомлять остаточний результат.

Учасники гурту Kalush Orchestra натякнули на підтасування голосів з боку організаторів національного відбору на Євробачення-2022. За словами учасників гурту, після оголошення результатів конкурсу вони хотіли подивитись офіційний документ із кількістю балів, які виконавцям поставили глядачі, проте їм не показали протокол.

Зараз ви читаєте новину «Kalush Orchestra готовий закрити очі на конфлікт: "Я представлятиму Україну, а не Суспільне"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі