середа, 19 жовтня 2011 20:48

Кайлі Міноуг у Києві пригощатимуть козячим сиром

Кайлі Міноуг у Києві пригощатимуть козячим сиром

Наступної суботи на шоу "Х-фактор" до Києва прилетить австралійська зірка Кайлі Міноуг. Про це Gazeta.ua повідомили в прес-службі каналу "СТБ".

"Кайлі житиме в 5-зірковому готелі. Повсюди її супроводжуватимуть шестеро охоронців. Поки що якихось екскурсій не планувала. Співачка та її команда будуть їсти із китайських тарілок і виключно срібними столовими приборами. Вся їжа має подаватися на чистих скатертинах із льону. Частина команди співачки — вегетеріанці. Напої "Gatorade" привезуть із собою з Британії. А для Кайлі готуватиме її персональний шеф-кухар. Вона їстиме курку з овочами, а перед виступом співачці подадуть звичайну пасту", - зазначають в прес-службі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кайлі Міноуг знялася для еротичного календаря (ФОТО)

У номері Кайлі Міноуг завжди мають бути свіжі овочі та фрукти. Заморожені та консервовані вона не їсть.

"Також у співачки буде окрема рухома гримерка з душем, кухнею та диваном. Окрім того, у ній мають бути дзеркала, туалетний столик та обігрівач. Із напоїв - кока-кола, вино, пиво, кокосове молоко. Також буде козячий сир. Після виступу танцівникам із балету співачки мають привезти свіжу піцу", - зауважують на "СТБ".

Виступ Кайлі Міноуг триватиме годину. Кажуть, за нього вона бере $1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг у Києві пригощатимуть козячим сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі