неділя, 09 жовтня 2011 13:34

Кайлі Міноуг стала доктором медицини

Кайлі Міноуг стала доктором медицини

Іменитий британський університет Anglia Ruskin присудив відомій австралійській виконавиці Кайлі Міноуг ступінь Доктора Валеології.

Удостоїлася зірка такого почесного звання за вагомий внесок у боротьбу з раком молочної залози. Кайлі працювала над програмою освіти жінок з делікатних питань запобігання виникненню раку грудей.

Як відомо, ще в 2005 році стало відомо, що у Кайлі було діагностовано рак грудей. Завдяки своєчасній діагностиці та успішній операції, співачці вдалося перемогти недугу і жити повноцінним життям.

Зірка продовжує радувати фанатів своєю творчістю. Цього року в рамках турне "Aphrodite Les Folies" зірка дала понад 70 концертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Міноуг прилетить в Україну заради шоу "Х-фактор 2"

Під час церемонії в університеті поп-співачка зізналася, що ніколи не вчилася в університеті, тому її батько буде особливо нею пишатися, коли про все дізнається.

Професор університету Майкл Том заявив всім присутнім на церемонії: "Ми присуджуємо нагороди талановитим людям, які внесли значний внесок в розвиток тієї чи іншої області. Я впевнений, ви будете гідним прикладом для наших майбутніх випускників".

Співачка дуже вдячна фахівцям за те, що відзначили її діяльність і поділилася новиною з шанувальниками на сторінці свого Твіттера: "Величезне спасибі університету Anglia Ruskin за таку честь!".

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг стала доктором медицини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути