Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2021 15:28

Jerry Heil постала 69-річною "холостячкою" в новому кліпі

Jerry Heil постала 69-річною "холостячкою" в новому кліпі
Jerry Heil випустила кліп на пісню #ЗДН у день народження. Фото: instagram.com/thejerryheil

Блогерка й виконавиця Jerry Heil у день народження потішила фанів треком #ЗДН і кліпом до нього. 21 жовтня зірці виповнилося 26 років.

Прем'єрою кліпу Яна Шемаєва - справжнє ім'я співачки - поділилася в Instagram. Відеороботу опублікували на її офіційному каналі YouTube.

"69 років - не вирок, якщо ти молода душею. І ніколи не пізно вирушити на пошуки кохання. Адже як демонструє Jerry Heil у ролі Jerry Hefner, яка живе в Межигір'ї, має всі блага, найкращих представників чоловічої статі поруч і навіть може захотіти зняти шоу "Холостячка" із Григорієм Решетником у себе вдома, головною цінністю однаково виявляється кохання", - ідеться в описі відео.

Режисерками кліпу виступали Валерія Фадєєва й Катерина Дема. У зніманні взяли участь народний артист Павло Зібров, ведучий Решетник і учасники першого й другого сезонів "Холостячки" - Андрій Рибак, Олексій Трегубенко, Ілля Рибаченко, Артем Шепель і Євген Ковтуненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрасні поцілунки жінок і жорстоке побиття лідера гурту показали в новому кліпі Måneskin

Артистка Jerry Heil перемогла в міжнародному музичному конкурсі Djooky Music Awards. Вона поїде до американського Лос-Анджелеса записувати пісні.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil постала 69-річною "холостячкою" в новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі