вівторок, 25 липня 2017 14:03

Іван Дорн скакав на московській сцені в спідниці й колготках у сіточку

Співак Іван Дорн викликав неоднозначну реакцію своїх підписників у Instagram новими знімками з Москви, де виступив недавно з новим альбомом.

Артист опублікував на особистій сторінці в соцмережі фотографію зі сцени, на якій зображений у спідниці, помаранчевих колготах у сіточку і перуці такого ж кольору.

"Ластівка", ви запалювали", - звернувся він до гостей однойменного московського фестивалю.

Автор: Instagram
  Фото Івана Дорна з виступу у Москві
Фото Івана Дорна з виступу у Москві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн виступав на російському фестивалі

Якщо ж деяким користувачам зовнішність Дорна здалася смішною, знайшлися і ті, хто зізнався у своїй зневірі.

"Та ну на*ер! Що це таке?", "Ванька, ну що з тобою трапилося...", "Бути модним і стильним - це не означає бути безглуздим", - наголосили в коментарях.

"Який же він противний став", - додали нижче.

Український співак Іван Дорн дав інтерв'ю російському блогеру Юрію Дудю. Блогер старався ставити, побільше провокативних питань у контексті конфлікту України-Росії. Все почалось тоді, коли Дорна запитали, з чим пов'язаний такий разючий підйом української музики. Дорн це аргументував сваркою "двох братів". Юрій Дудь згадав такий факт, що коли інші країни згадують про Івана Дорна, його пам'ятають як людину, яка спонсорує АТО. На що співак відповів абсолютно категорично. Нібито гроші давав лише для постраждалих у Маріуполі. Блогер також згадав випадок з концерту в Юрмалі 2014 року, коли Дорн вийшов на сцену виконувати "Танець пінгвіна" в світшоті з українським тризубом. Співак прокоментував цю ситуацію тим, що вдягнув такий одяг, щоб ніхто "не смердів".

Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн скакав на московській сцені в спідниці й колготках у сіточку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі