Ексклюзиви
вівторок, 13 червня 2017 21:45

Італієць втік від українських поліцейських через вікно туалету

Італієць втік від українських поліцейських через вікно туалету
Комедію "Ізі" покажуть на кінофестиваль у Локарно Фото: Катерина Лук'яшко

Світова прем'єра українсько-італійський фільм "Ізі" відбудеться на Міжнародному кінофестиваль у Локарно. Про це Gazeta.ua повідомив голова Держкіно України Пилип Іллєнко.

"Минулого тижня в п'ятницю нам представили закінчений фільм "Ізі". Тоді ж стало відомо, що світова прем'єра фільму відбудеться на фестивалі в Локарно. Це фестиваль класу "А". Вже третій такого рівня фестиваль цього року, де представили фільми за підтримки Держкіно. Ще дві наші стрічки покажуть в Карлових Варах", - каже Пилип Іллєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італієць пливе по річці на труні українського заробітчанина - вийде перша італійсько-українська комедія

Фільм розповідає про 40-річного італійця-невдаху. Чоловік у депресії. Намагався покінчити життя самогубством. Живе з мамою. З кар'єрою гонщика "Формули-1" розпрощався через те, що заснув на перегонах. Його брат Філо доручає йому перевезти тіло загиблого українського заробітчанина-маляра Тараса в карпатське село. Однак на кордоні його ніхто не зустрічає. Ісідоро вирішує самотужки шукати в Україні родичів Тараса. Під час подорожі ганяє на катафалку, змагаючись на українських дорогах із випадковим "Мерседесом". Плаває по річці на труні та тікає від наших поліцейських у вікно туалету.

В італійському прокаті стрічка стартує 31 серпня, а в українському - 14 вересня.

Держкіно подало до Мінкульту план фінансування на 3 роки. Згідно з ним, на 2018-й на підтримку кінематографії з держбюджету Держкіно просить виділити 2 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Італієць втік від українських поліцейських через вікно туалету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі